När behörigheten för fjärråtkomst från Porsche har beviljats påbörjas dataöverföringen i enlighet med dina sekretessinställningar. På så sätt kan både du som huvudanvändare och alla andra användare dra full nytta av fjärrtjänsterna via appen My Porsche.
Om du tillfälligt vill förhindra åtkomst till Connect Services via appen kan du använda sekretessläge respektive stäng av Connect Services.
När du tar bort din bil från My Porsche-appen tas alla kopplingar till bilen, som fjärråtkomst, bort automatiskt.
Våra dataskyddsmeddelanden finns i Porsche Connect Store. Scrolla ner längst ner på sidan för att hitta alla relevanta länkar relaterade till information om dataskydd.